Objavljeno: 12.10.2016 u 10:50 | Vijesti | Komentara:

OSTAVILA STRAŠNU PORUKU NA FEJSBUKU PRIJE NEGO ŠTO SE OBJESILA U BAŠTI: 28-godišnja mama, napisala

Pronađena mrtva u dvorištu kuće.

emma-status-28

Majka koja se borila sa činjenicom da su joj je «oduzeto» dvoje djece, dok je treće u kritičnom stanju u bolnici, objesila se nekoliko sati nakon što je na Facebooku ostavila poruku «Ne mogu više, doviđenja!»

Emma Thomas (28) pronađena je mrtva u bašti, a tragedija se dogodila 12.03. ove godine, nekoliko sedmica nakon što je dvoje njene djece od strane socijalne službe povjereno na čuvanje njenom bivšem partneru, piše Doznajemo.com

Praktično neposredno prije nego što je počinila suicid u svom domu u Rochdaleu, Ema je postavila status na Facebook:

«Ja sam završila! Želio si moju djecu i dobio si ih, ali nikada nećeš dobiti nekoga ko bi volio tu djecu kao ja. Ne mogu više, doviđenja!»

image-emma

Na saslušanju o smrti Thomasove, moglo se čuti da je ona već jednom ranije pokušala suicid, rezanjem vena i predoziranjem tabletama.

Inače, 28-godišnjakinju je pronašao mrtvu njen sadašnji momak Lee Walsh, s kojim ima malo dijete (1), dječaka koji je u teškom stanju u bolnici, zbog problema s jetrom.

Thomasova ima dvoje djece iz ranije veze, a kada se rastala od njihovog oca, preselila je s njima iz  Blackpoola u Rochdale. Walsha je upoznala godinu dana nakon prekida ranije veze.

Njena sestra, Ellen Price, podsjetila je na saslušanju da je socijalna služba dodijela njeno dvoje djece, uzrasta 5 i 9 godina, Emminom bivšem partneru u Blackpoolu, dok se ona brinula o bolesnom djetetu.

- To joj je slomilo srce – dodala je sestra.

Očito, postojao je niz problema, Emmi su prepisani antidepresivi, a bilo je problema i u vezi sa Walshom, odnosno svađa, pa čak i nasilja.

Navodno je jednom socijalnom radniku rekla:

- Osjećam se kao da skačem s mosta.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: