Objavljeno: 29.09.2016 u 17:22 | Vijesti | Komentara:

OSOBLJE U ŠOKU: Ima samo 57 minuta da se oprosti – vidjela je bebu i odlučila se na čudan potez!

Britni i Brejdi su dobili prelijepu djevojčicu po imenu Brajlen. Nažalost, ona neće još dugo živeti, jer je rođena sa ozbiljnim deformitetom mozga i lobanje.

Preminula je nakon sat vremena…

Bebe imaju drugačiju tjelesnu temperaturu od odraslih. Dakle, ljekari nakon porođaja moraju biti vrlo brzi i odnijeti dete u neku svježiju prostoriju – to jest, daleko od roditelja! Tragično, ukoliko imate samo jedan sat da se oprostite od sopstvenog djeteta.

Međutim, napretkom medicine, sada novorođenčad i dalje može ostati u blizini roditelja, zahvaljujući krevetu, koji je posebno dizajniran da održava tjelesnu temperaturu bebe.

Nakon tragedije koju su preživjeli, Britni i Brejdi odlučili su da doniraju jedan takav krevet porodilištu i spriječe da i drugi roditelji dožive sličnu traumu, da se ne mogu oprostiti od sopstvenog djeteta.

Taj krevet će im omogućiti da to kratko vrijeme, kliko mu je ostalo, provedu u miru i tišini sa bebom.

Izvor: likemag.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: