Objavljeno: 05.07.2013 u 20:21 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Osmogodišnji dječak-heroj spasio oca nakon nesreće, socijalna služba oduzela ga od porodice

Screenshot: YouTube

Screenshot: YouTube

JOSHUA GARCIA ima tek osam godina, a zahvaljujući svojoj hrabrosti i snalažljivosti postao je ovog petka jedna od najvećih vijesti u američkim medijima.

On je, naime, preživio pad automobila u rijeku, otplivao do obale, hodao kilometar i pol do svoje kuće, probudio majku i zatražio je da nazove 911 kako bi spasio oca ozlijeđenog u nesreći, piše Opposing Views. Ali, dok se dječaka proziva herojem, njegov bi otac mogao završiti u zatvoru budući da postoji sumnja da je vozio prebrzo ili pod utjecajem alkohola.

Ovog četvrtka oko tri sata ujutro Eugene Garcia bio je u automobilu sa svojim sinom u Fitchburgu u Massachusettsu kad je auto udario o zaštitnu ogradu, poletio u zrak i sletio na pješčani sprud u rijeci Nashua. On je ostao zarobljen u automobilu, ali Joshua je uspio izaći te na kraju tako i spasiti svog oca.

A nakon što su obojica pušteni iz bolnice, dječak je oduzet roditeljima. Socijalna služba tvrdi da moraju istražiti slučaj, situaciju u obitelji i zašto su se otac i sin sami vozili u automobilu usred noći.

os

Izvor: Index.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: