Objavljeno: 25.11.2015 u 11:15 | Svijet, Vijesti | Komentara:

OBJAVILA JE JAVNO DA JE TRUDNA Kada je njen muž vidio OVAJ komentar, postala je samohrana…

Sve je počelo vrlo nevino i sa lijepim povodom. Žena je na svom Fejsbuk profilu objavila da je trudna i napisala ‘Bog je dobar’. Uslijedile su čestitke, ali i jedan komentar koji sigurno nije očekivala, a koji će joj promjeniti život iz korijena…

trudna-djevojka (1)

To je bio njen kolega koji joj je najprije čestitao blaženo stanje, a onda je uslijedio šok:

trudna-djevojka (2)

“Sada kada si trudna, nadam se da ćeš prestati da mi šalješ fotografije svojih golih grudi svaki put kada si uzbuđena. Nadam se i da ćeš prestati da mi nudiš seksualne usluge, samo zato što sam jednom pijan spavao sa tobom”.

Na sve to, on se obratio njenom suprugu Marku uz upozorenje da bi dijete moglo biti bilo čije. On je napomenuo da je to uradio iz najbolje namjere, i iz straha da je njegova supruga “luda ku*ka”.

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: