Objavljeno: 09.09.2014 u 11:47 | Regija, Vijesti | Komentara:

Novosađanka otišla da radi sezonski u Crnoj Gori, a evo gdje je završila

“Otišla sam na more da radim kao igračica u poznatom klubu na crnogorskom primorju. Nije prošlo ni mesec dana, a gazda mi je ponudio da igram na turističkom brodu koji isplovljava noću”.

sezonski-posao-crna-gora

“Pristala sam i otad počinje pakao u mom životu”, priča Novosađanka M. B. koja je umjesto da ljetuje i radi sezonski posao” – završila u lancu prostitucije.

M. B. kaže da je očekivala da će dobiti nepristojnu ponudu, ali je zaprepastilo što nije imala izbora.

“Pored mene na brodu je bilo još pet djevojaka, a jedino što sam mogla u tom trenutku da uradim jeste da iskočim sa broda i plivam do obale koja se nije nazirala. Ostale djevojke znale su šta ih čeka. Bila sam sama i bez mogućnosti da se iščupam iz svega toga. Nakon te noći, gazda mi je kupio novu garderobu, šminku i prebacio me je u drugi smještaj. Nikuda nisam išla sama, međutim nakon 20 dana uspjela sam da pozovem prijatelja i da ga zamolim za pomoć. Izvukao me je tako što je prijetio da će sve objaviti u medijima. Tako sam se vratila u Srbiju, ali i dalje me je strah” priča M. B.

Većini djevojaka koje odlaze u Crnu Goru i završavaju u lancu prostitucije veoma je teško ući u trag, jer one najprije odlaze u turistička mjesta da rade kao konobarice, igračice ili hostese.

Izvor: kolektiv.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: