Objavljeno: 17.11.2015 u 12:39 | Svijet, Vijesti | Komentara:

NOSTRADAMUS PREDVIDIO TERORIZAM u Francuskoj, a evo šta čeka Srbiju

Mnogi svjetski proroci su predvidjeli događaje koji će se dogoditi u budućnosti, od poznatog Francuza Nostradamusa do ruskih sveštenika.

nostradamus-naslovna

Evropa danas strahuje kao nikada u poznatoj istoriji od sukoba svjetskih razmjera, opštenarodnih nemira i pobuna, a posljednjih mjeseci i – najezde muslimana.

Vjerovali ili ne, čuveni francuski prorok Nostradamus je još u 16. vijeku upozoravao na to. On je sa svojim stihovima, kartenima, odavno nagovjestio šta je danas počelo da se događa Evropi i šta će se tek događati.

Zagonetnim stihovima je unijeo nemir koji i danas jača.

“Orijentalni će napustiti svoje stalno boravište, preći preko Apenina, da vide Francusku…i svakoga će svojim bičem udarati”. Nostradamus je još tada poručio Francuskoj: “Francusko, trudi se da moju riječ uzmeš u obzir…” i dodao „zbog nesloga i nemarnosti Francuske, Muhamedu će biti otvoren ulaz. Islam nalazi otvorena mjesta!”

Druga proročanstva

Naravno, vrijeme je pokazalo da se mnoga proročanstva nisu obistinila, ali mnoga i jesu. Tako je nepoznati njemački sveštenik u 17. vijeku rekao da će “21. vijek biti doba straha i velike bijede”.

U knjizi “Tajne proroka” on je napisao da će se tada “čitavo čovječanstvo boriti protiv uspostavljenog poretka, doći će do velikog rata u kome će smrtonosno oružje padati s neba, čitav svijet će biti preokrenut naglavačke, a doći će i do novčanih slomova i uništavanja dobara”.

Za nas je zanimljivo i viđenje događanja na našim prostorima – jugu Evrope i Bliskom istoku.

“Jednu sjajnu zemlju koja se nalazi na jugu Evrope ili na Bliskom istoku pokušaće mnogi da unište. Zbog nje će mnogi narodi ratovati, pokušaće da je unište. Kad prođe rat iz koga će se ona ponovo roditi, nju će voditi jedan kralj koji će biti prvo najomraženiji čovjek, a potom će ga svi voljeti”.

Nije teško pogoditi o kojoj zemlji se radi jer je sveštenik na kraju napisao: „Mnogi tu zemlju neće voljeti jer se zna da je bog u njoj stvorio Adama i Evu i u njoj je u davna vremena bio Rajski vrt”.

I brojni srpski proroci su govorili o budućnosti, ali uglavnom o opasnostima za srpski narod i napadima na njega. Zanimljiva su i predskazanja iz „Vječitog kalendara” koji je 1880. godine štampan u Novom Sadu u Knjižari braće Popović.

Sveti srpski prorok i veliki bogovidac, isposnik i utješitelj srpskog naroda, starac Tadej Vitovnički koji se upokojio 2004. ostavio je za sobom brojna proročanstva. Rekao je da će Kosovo postati protivpravno nezavisno, ali „da to nije toliko važno koliko je važno da mi nikada ne potpišemo tu nezavisnost i da se pokajemo za neke stare grijehe koje i sada ponavljamo”.

Govorio je da će „Amerika uskoro pući kao balon i da će tek poslije njenog kraha, Zapada i NATO, Srbi osloboditi Kosovo”. „Šiptari će strahovito biti brzo poraženi tako da više na Kosovu neće biti ni jednog Šiptara”.

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: