Objavljeno: 03.06.2013 u 11:02 | Svijet, Vijesti | Komentara:

NEVJEROVATNA PRIČA: Majka iz Škotske treći put zaredom rodila blizance!

Jedna žena iz Renfrewshirea u Škotskoj po treći put je rodila blizance! Karen Rodger (41) i njen suprug Colin (44) iz Langbanka sada su dobili i dvije djevojčice, nakon četiri dječaka, sada već tinejdžera. Lewis i Kyle sada su 14-godišnjaci, a Finn i Jude imaju 12 godina!

dobila-blizance-3

Doktori kažu da je vjerovatnoća da se ovako nešto dogodi bila 500.000:1. Dvije djevojčice, koje nisu jednojajčani blizanci, rođene su carskim rezom. Prvo Rowan, a zatim i Isla.
Gospođa Rodger, inače instruktorica plesa, kazala je: “Nisam mogla vjerovati. Ni u primisli mi nije bilo da bih mogla opet roditi blizance, da se tako nešto može dogoditi običnim ljudima poput nas”, kazala je za britanske medije, dodajući da je – oduševljena i uzbuđena!
Suprug je u prvi trenutak mislio da je riječ o šali, kada je dobio SMS poruku sa viješću koja je i njega obradovala, iako, kako u šali kažu sretni supružnici – sada će morat nabaviti novi auto sa sedam sjedišta, a već razmišljaju i o kupovini veće kuće.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: