Objavljeno: 04.10.2016 u 10:16 | Svijet, Vijesti | Komentara:

NEVJERICA U BOLNICI Studentica medicine došla na pregled zbog križobolje: ‘Mislila sam da imam dislokaciju diska, a ono…

20-godišnja studentica medicine na Sveučilištu u Liverpoolu potpuno se šokirala kad je otišla u bolnicu zbog bolova u leđima i shvatila da se radi o – trudovima.

anna-fejs

Anna Haigh je tijekom cijele trudnoće zadržala vitku tjelesnu figuru i nije imala pojma da je u drugom stanju dok joj iznenada na bolničkom krevetu usred pregleda nije puknuo vodenjak.

U bolnicu ju je zbog bolova u križima dopratila majka, a netom prije početka poroda liječnici su joj izvadili krv za pretrage i dali joj lijek protiv bolova jer je mislila da joj se pomaknuo disk. Inače, tokom cijele trudnoće marljivo je studirala i nedjeljom dodatno radila kao konobarica, a prijatelji su je zadirkivali da će vječito biti mršava.

Anna je rodila dječačića teškog 3,6 kilograma oko 10 ujutro 14. svibnja. Nakon toga je nazvala svog dečka Jamesa Fishera (20) s kojim je u vezi tri godine. Kad ju je upitao kako je prošao pregled, ona mu je odgovorila da je postao otac, što ga je potpuno šokiralo i morala mu je nekoliko puta ponoviti sretnu vijest, kako piše britanski The Sun.

Novopečeni roditelji na koncu su se ipak polako priviknuli na novi život s bebom Oliverom.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: