Objavljeno: 26.02.2015 u 19:19 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Nakon 50 godina braka, napustila ga je žena zbog mlađeg muškarca. Njegov odgovor na to šokirao je cijelu zemlju!

Turgut Oymen (73) bio je shrvan kada ga je supruga Nese, s kojom je u braku 50 godina, ostavila zbog mlađeg doktora, i to baš večer prije zlatnog pira.

turcin

Umirovljeni starac bio je toliko shrvan da si je odrezao penis i bacio ga u rijeku. Za preljub je saznao dan prije njihove 50. godišnjice.

Supruga je bila u Istanbulu te mu javila da se zaljubila u 55-godišnjeg doktora i odlučila ostati tamo s njim. Shrvani Oymen je odšetao do rijeke, odrezao si penis i bacio ga u vodu te pozvao hitnu pomoć.

Starac iz sela Kiziltas u središnjoj Turskoj odvezen je u bolnicu, gdje su mu doktori operativnim zahvatom samo sanirali ozljedu jer nisu uspjeli pronaći njegov penis kako bi ga pokušali pričvrstiti.

Glasnogovornik bolnice priopćio je da je Oymen izgubio puno krvi i da može biti sretan što je uopće preživio tako ozbiljnu ozljedu u toj dobi. ‘Liječnicima je rekao da se riješio svoje muškosti jer je osjećao da je beskoristan i više se nije osjećao kao muškarac’.

Za Oymena, koji je i otac šestero djece, kažu da je uvijek bio odan i vjeran suprug, a kako ne može zamisliti život bez supruge niti ima volju upoznati nekog novog, bit će zadržan u bolnici i zbog depresije.

Izvor: webcafe.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: