Objavljeno: 22.12.2015 u 10:57 | Svijet, Vijesti | Komentara:

NAJPOZNATIJA HRVATSKA PROROČICA: Rusija će preokrenuti svijet, jedna velika sila će sve iznenaditi, a Turskoj i Obami se ne piše dobro

Vizionarka Vera Čudina otkrila je ko će u budućnosti vladati svijetom, da li će doći do Trećeg svjetskog rata i šta će se desiti sa Evropskom Unijom.

vera-prorocica

Vera Čudina, poznata hrvatska proročica, koja za sebe voli da kaže da je vizionarka, otkriva da neće biti Trećeg svjetskog rata kakav svi zamišljaju, da će se Evropska unija raspasti, a da vrijeme ističe i aktuelnom američkom predsjedniku Barak Obami. Svoje viđenje trenutnog ovozemljskog haosa, i ko će, zapravo, ubuduće vladati svijetom, Čudina, koja je poznata po TV emisijama, knjigama, školi za samopomoć i slikanju, iznijela je za “Jutarnji list”.

Ukratko, Turskoj se loše piše, Rusija i Vladimir Putin će preokrenuti svijet, a kao nove sile pojaviće se Kina i Indija.

- Recimo, Putin će iznenaditi jer je čovjek lider sa kecom u rukavu. Ako ne želimo da doživimo apokalipsu, Iran bi trebalo poštedjeti. Ne mogu reći da će se Treći svjetski rat dogoditi u obliku na koji svi zamišljaju, ali će ratova uvijek biti – kaže Čudina.

Prema njenim riječima, aktualnom američkom predsjedniku vrijeme ističe.

Rusija je, zapravo, zemlja koja će preokrenti svijet. Još jedna velesila će sve iznenaditi – Kina. Nikako ih ne treba podcjenjivati, a i Indija bi mogla da raširi krila. Turska će loše proći u pokušajima da bezuspješno reanimira Osmansko carstvo. Evropska unija će, naizgled, očvrsnuti, ali brisanjem granica na čije mjesto dolaze bodljikave žice kao u konclogorima – raspašće se – vjeruje Čudina.

Hrvatima, ističe ona, prijete mnoga razočarenja:

Mi smo negdje između, što je najgore. Zasad ne pripadamo nikome i stoga nam slijedi mnogo razočarenja. Hrvatska se nikako se ne smije rasprodati! Mogli bismo se izvući iz krize, no jedini način je da se svi uključimo, a ne samo šačica vladajućih od kojih očekujemo čuda. Kad je o vlasti riječ, imaćemo mnogo problema, podmetanja i neuspješnih dogovora.

Vjerujete li u proročanstva? Podjelite to sa nama u komentarima.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: