Objavljeno: 29.06.2015 u 9:02 | Crna Hronika, Vijesti | Komentara:

MUŽ ME PREBIJE, A ONDA IMA SEKS SA ŠVALERKOM U NAŠEM KREVETU! Naježiće vas kako je ova žena BRUTALNO ZLOSTAVLJANA!

Muž bi me istukao, pa bi pozvao svoju ljubavnicu i vrijeme bi provodili u našem bračnom krevetu. Bila sam ponižena toliko da sam gubila volju za životom, priča K. R. (40), koju je muž deset godina brutalno zlostavljao.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

- Mislila sam da je smrt jedini spas. Nismo imali djece i uvijek sam ga pravdala jer smo zbog mog problema ostali bez potomstva – kaže žena koja je deset godina brutalno zlostavljana od strane supruga.

Dovodio je ljubavnice u njihovu spavaću sobu, i to dok je ona bila u kući. Iz pakla ju je izvukao brat, i to nakon što joj je nasilnik stolicom razbio glavu.

– Ležala sam u bolnici i negirala da sam pretučena. Došao je moj brat i njega nisam mogla prevariti. Sve sam mu priznala. Bio je zgrožen i odveo me kući. Ubrzo sam se razvela, a moj bivši se posle mjesec dana oženio drugom ženom – priča K. R.

Izvor: blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: