Objavljeno: 27.10.2014 u 19:22 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Mislili su da im je sin genije, a onda se šokirali kada su mu ušli u kuću! (FOTO)

Rusko je ministarstvo unutarnjih poslova objavilo fotografije iz kuće strave nekoć uglednog povjesničara koji je u potpunoj pomahnitalosti iz grobova iskopao posmrtne ostatke čak 150 djevojčica pa je za njih organizirao morbidne rođendanske zabave.

kuca-strave-rusija (1)

Anatolij Moskvin (46) iz Nižnjeg Novgoroda u središnjem dijelu Rusije uhićen je još 2011. godine nakon što se ispostavilo da je iskopao gomilu leševa curica u dobi od 3 do 12 godina.

kuca-strave-rusija (2)

Posmrtne je ostatke nosio sebi u kuću te ih je mumificirao, odijevao leševe i kosture u haljine, navlačio im čarape, a jednu je odjenuo tako da je izgledala kao plišani medvjedić.

kuca-strave-rusija (3)

Moskvin je dio svog poduhvata i snimio, a istražitelji su u njegovom domu pronašli hodnik pun vjenčanica i haljina u raznim bojama. Tijela mrtvih curica bila su posvuda po sobama, odjevena u svečanu odjeću.

kuca-strave-rusija (4)

Ovoga je tjedna sudac Moskvina proglasio mentalno nesposobnim za praćenje suđenja te je naredio da do daljnjega ostane na liječenju u psihijatrijskoj ustanovi.

Taj povjesničar, inače, govori 13 stranih jezika i na sudu su ga opisali kao ‘genija’. U svoj svojoj morbidnosti, posmrtnim je ostacima davao imena, a za svaku od djevojčica organizirao je rođendansku zabavu. Nijednu nije ubio, nego ih je iz nekog samo njemu znanog razloga odavno mrtve iskapao iz grobnica.

kuca-strave-rusija (5)

Istražitelji su pronašli i papir s uputama kako napraviti lutku od leša.

Povjesničarova je nastrana opsesija otkrivena sasvim slučajno, tijekom posjeta njegovih roditelja.

kuca-strave-rusija (6)

‘Tri smo ga godine promatrali na psihijatriji i apsolutno je jasno da Moskvin nije mentalno sposoban pratitit suđenje’, rekao je glasnogovornik tužiteljstva.

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: