Objavljeno: 17.02.2015 u 21:15 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Mislila je da ima sretan brak, ali je na Facebooku saznala strašnu istinu o suprugu

Liz i Adrijan Linam bili su u srećnom braku, sve dok Liz nije saznala strašnu istinu koju je njen muž krio od nje. Da sve bude još gore, najveću izdaju koju je ikada doživjela saznala je na Facebooku.

djevojka-fejs

Liz je otkrila da je njen muž živio tri godine dvostrukim životom i da ima još jednu porodicu.

– To je bio veliki šok za mene. Otišla sam na Facebook i vidjela mnoštvo fotografija mog muža sa drugom ženom – priča Liz.

Adrijan i njegova ljubavnica Hejli Toterdel na fotografijama poziraju sa njeno dvoje djece. Fotografije su očigledno nastale na plaži nakon vjenčanja. To nije sve. Plaža na kojoj su se njen suprug i njegova druga žena vjenčali je ona ista plaža u Meksiku na kojoj je bio sa Liz na medenom mjesecu. Ni to nije sve. Adrijan je na oba vjenčanja imao istog kuma.

Nakon šoka koji je preživjela zbog fotografija sa Facebooka, Liz je pozvala Adrijana da mu kaže šta je saznala. Čak i tad je odbijao da prizna.

“Pozvala sam ga da se suočimo, da mi prizna sve, ali i tad je odbijao da kaže istinu”, kaže Liz.

Očajna Liz prekinula je svaki kontakt sa svojim mužem i pokrenula brakorazvodnu parnicu. Tada joj je stiglo pismo od svekrve. Njegova mama napisala je da joj je žao što se razvode i što se njen sin ponovo oženio.

Bila je u šoku. Prevara njenog muža uništila je emotivno, ali uništena je i porodica koju su imali.

“Taj događaj je u potpunosti promjenio način na koji gledam na ljude. Sada gledam ljude koje poznajem godinama i razmišljam: “Da li zaista mogu da im vjerujem?“. Mislim da nikada neću moći ponovo da volim”,razočarana je Liz.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: