Objavljeno: 16.03.2016 u 18:10 | Vijesti | Komentara:

Majka (25) i 2 djece (3 i 5) POGINULI NA JEZIV način, svi su potreseni!

“Susjed je oživljavao suprugu, a ja sam se vratio po djecu koja su bespomoćno ležala na podu, crni od dima. Pokušali smo ih oživjeti, no nismo uspjeli”, priča u šoku muškarac iz Dobrovca, mjesta kod Lipika u kojem su jutros u požaru poginuli majka i dvoje djece.

pozar-poginuli-1

“Tijekom prijepodneva, u mjestu Dobrovac uslijed požara u obiteljskoj kući smrtno je stradala 25 godišnja majka i dvoje djece. U tijeku je policijski očevid nakon čega će biti utvrđen uzrok požara, a očevidom rukovodi Županijski državni odvjetnik”, navodi se u policijskom priopćenju.

Otac je u trenutku izbijanja požara oko 10 sati bio izvan kuće. Susjedi kažu da je otišao platiti račune, a po povratku ga je dočekao jeziv prizor. Nesretni čovjek je u stanju šoka odvezen u bolnicu, piše 034portal.hr.

U bolnicu je naknadno u stanju šoka odvezen i susjed koji je pokušao spasiti majku, njenu trogodišnju kćer i petogodišnjeg sina.

pozar-poginuli-2

Majka bila na godišnjem

Na mjestu tragedije susjedi u nevjerici te djed stradale dječice i svekar nesretne I.Š. koji je za svoje najmilije došao upaliti lampione. Obitelj se kažu, u ulicu doselila prije dvije godine. Stradala žena radila je u domu umirovljenika i bila je, dodaju, vrlo draga osoba. Trenutačno je bila na godišnjem odmoru. Susjedi prepričavaju kako je riječ o izuzetno dobroj obitelji.

Detalje ove, nezapamćene tragedije, vidno potresen, prepričao je susjed A.K.

“Vidio sam susjeda kako je istrčao van i vikao: U pomoć, požar! Došao sam u kuću i vidio ženu kako leži na podu. Dlanovi su joj bili krvavi od opekotina. Pokrio sam glavu jaknom da ne udišem dim i izvukao ju van. Susjed je oživljavao suprugu, a ja sam se vratio po djecu koja su bespomoćno ležala na podu, crni od dima. Pokušali smo ih oživjeti, no nismo uspjeli”, prepričao je.

U Dobrovac je došao i tim za očevide iz Zagreba, piše 034portal.

Izvor: net.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: