Objavljeno: 01.07.2013 u 18:16 | Vijesti | Komentara:

Ljubavnica ga uspavala pa mu ukrala džipa

mercedes-srebrenik

Foto: Ilustracija

Naime, kako smo saznali iz policijskih izvora, muškarac M.B.(41) noć ranije je boravio u iznajmljenom stanu u Centru Srebrenika sa ljubavnicom J.I.(23), koja je nakon izvjesnog vremena odlučila da pozove na druženje i svog brata S.I (37).

Nakon što su svi zajedno dobro se zabavili uz dodatno piće, M.B.(41) je malo više popio te zaspao, nakon čega je njegova ljubavnica zajedno s bratom uzela ključeve sa stola i zaputila se prema Brčkom.

Poslije izvjesnog vremena kada je vlasnik auta došao k sebi i probudio se, te shvatio da nema ključeva, odmah je pozvao policiju, koja je krenula u potragu za njima. Iako su saobraćajne policijske patrole pored magistranog puta pokušavale da ih zaustave, brat i sestra nisu marili za tim, nego su samo velikom brzinom projurili pored policije.

Ova potraga trajala je nekoliko sati, da bi na kraju uz angažovanje više policijskih auta bili opkoljeni u mjestu Mustafići nadomak Srebrenika, gdje im je izuzet džip, a oni su privedeni na saslušanje, a potom su i pušteni na slobodu. Zbog ovog djela protiv njih je podnesena krivična prijava.

Na džipu “ML-Mercedes” pričinjena je manja materijalna šteta, a hoće li vlasnik džipa dodatno tužiti J.I i njenog brata S.I., ostaje da se vidi.

Izvor: Pressing.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: