Objavljeno: 12.11.2014 u 11:38 | Bizarno, Svijet, Vijesti | Komentara:

Kupila je kćerki običnu igračku, no kada je skinula foliju usijedio je pravi šok!

Ova žena je htjela da obraduje kćerku novom igračkom, i kupila joj je čarobni štapić veselih boja. Međutim, kad je skinula foliju sa igračke, tamo nije bio jednorog, a ni vila! Ono što JESTE unutra, šokiraće vas!

jeziva-igracka

Htjela je obradovati svoju kćerku i kupila joj “princezin štapić”. No, umjesto zadovoljstva, Nicole Allen iz Daytona, iz američke države Ohio, doživjela je pravi šok.

Na igrački koju je namjenila svojoj malenoj kćerkici, Nicole je otkrila užasavajuću naljepnicu – opsjednute djevojčice kako si reže žile na zapešću. Naljepnica nije bila crtež već djeluje poprilično realistično, a uz nju ide i jeziv, zao smijeh.

Nicole je za američke medije prepričala kako je njezino dijete nakon što je vidjelo stravičnu sličicu, brže bolje vratila foliju na jezivu naljepnicu.

Nicole je odmah reagirala i tražila od trgovine da povuče morbidnu igračku.

No, vlasnik dućana u kojem je igračka kupljena, Amar Moustafa, tvrdi kako je Nicole trebala znati što kupuje jer je naziv te igračke bio “zli štapić”. I da je majka bila neoprezna i umjesto, “princezinog štapića”, kupila “zli štapić”. Zar je takav sadržaj stvarno primjeren za djecu? Strahota.

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: