Objavljeno: 13.11.2014 u 17:47 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

Trudnica i sin prosili na ulici, a potom su uradili nešto što je šokiralo sve prolaznike

Melisa Smit u blizini San Diega u Kaliforniji snimila je jednu zaista nevjerovatnu scenu. Ona kaže da su jedan dječak i žena svaki dan dvije nedjelje zaredom dolazili na isto mjesto i držali karton na kojem je pisalo: “Molim vas pomozite”.

prosi-pa-se-vozi-u-mercedesu (1)

Prema Melisinim riječima oni su ove sedmice nakon nekog vremena ušli u novi skupi Mercedes. Smit je potom odlučila da ih prati.

“U autu su se smijali i brojali novac, a dječak nije bio u sjedištu za djecu, već je sjedio na prednjem sjedištu s njom i jednim muškarcem”, rekla je.

prosi-pa-se-vozi-u-mercedesu (2)

Automobil je odjednom stao, a žena i dječak su izašli i podigli karton i ponovno prosili.

Smit je snimke poslala lokalnoj tv stanici, a oni su provjerili broj registarske oznake.

prosi-pa-se-vozi-u-mercedesu (3)

Ispostavilo se kako je vozilo registrovano na ženu koja živi u kompleksu stanova u kojima iznajmljivanje stana košta 2.500 dolara mjesečno, piše Daily Mail.

Izvor: cdm.me

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: