Objavljeno: 15.08.2016 u 20:08 | Vijesti | Komentara:

KAKVA BOLEST: Pogledajte kakvu groznu stvar su uradili nakon smrti Andreja Beuca!

Posljednje fotografije Andreja Beuca prije nego što je skočio u smrt osvanule su na sramnom internet sajtu “cutedeadguys.net”, što u prevodu znači “Slatki mrtvi momci”.

andrej-beuc-1

Iz naziva sajta vidi se da je on namijenjen nekrofilima, a ispod objavljenih fotografija komentari korisnika su jezivi i uznemirujući. Na svim fotografijama Beuc je u kupaćim gaćama, a mnogi korisnici bolesnog sajta odmah su pohvalili njegov izgled i tijelo.

- Mrtvozornik koji bude sređivao njegovo tijelo je pravi srećnik – glasi jedan od bolesnih komentara korisnika ovog sajta ispod Beucovih fotografija.

andrej-beuc-2

Porijeklo ovog sajta i broj ljudi koji ga koriste nije poznat, ali su scene na njemu prilično uznemirujuće.

Podsjetimo, Andrej Beuc skočio je u Drinu u nedjelju 7. avgusta u okviru takmičenja skakanja sa mosta Kralja Aleksandra Karađorđevića u Zvorniku, i više nije izronio. Potraga za njegovim tijelom trajala je četiri dana, a pronađeno je u četvrtak 11. avgusta čak 15 kilometara sjevernije od Zvornika na području mjesta Kozluk.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: