Objavljeno: 28.07.2017 u 8:09 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Imala vezu s učenikom, drugi đak saznao pa je ucjenjivao.

Eleanor Wilson (28), profesorica fizike u jednoj školi u Bristolu, pokušala je zataškati vezu sa svojim učenikom, no sve je otkriveno kada je za aferu saznao drugi učenik, piše Mirror.

elenor

Sve je započelo na školskom putovanju. Eleanor i učenik su se zbližili dok su na povratku u avionu zajedno brinuli o učeniku kojem nije bilo dobro. Oboje su se tokom leta napili vina te su završili u WC-u gdje su imali oralni seks i odnos bez zaštite.

Tokom iduće školske godine nastavili su se redovno viđati. Ona je pokušala zataškati vezu, učeniku je govorila da obriše sve njihove poruke i da negira sve. Potom je u martu 2016. počela primati e-mailove drugog učenika koji je tvrdio da sve zna i prijetio da će je razotkriti ako ne bude spavala i s njim.

Mailovi su proslijeđeni školi i profesorica je dobila momentalni otkaz. Iako je negirala sve, završila je na sudu.

Ime škole nije otkriveno, samo se zna da je profesorica Wilson predavala 10 i 11. razredu..

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: