Objavljeno: 12.08.2017 u 13:00 | Regija, Vijesti | Komentara:

Grom udario u hrast porodice Mitrović i otkrio nešto nevjerovatno: Nezapamćeno čudo u Aranđelovcu!

Nesvakidašnja situacija dogodila se u dvorištu porodice Mitrović koja živi u Aranđelovcu u Srbiji.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Začuo se strahovit udarac groma, a zatim i jak prasak u dvorištu. Tokom nevremena, grom je udario u stari hrast, poslije čega je u dvorištu odjeknuo prasak.

Grom je pogodio stari hrast koji je bio star više od sto godina. Uništen je bio, ali sve do jutros Marko Mitrović nije pomjerao drvo.

“Vidjeli smo da ga grom unštio hrast , ali do jutros drvo nisam pomjerao. Izašao sam sa motornom testerom, i krenuo da sječem grane, a zatim sam u samom korijenu drveta, vidio nešto čudno. Razgrnuo sam zemlju, i vidio sam ćup, koji je pun zlatnika.

Kada smo izbrojali u njemu se nalazi tačno 2.000 komada, a vrijednost se procjenjuje na 300.000 eura, možda i više. Tek ćemo vidjeti poslije procjene”, rekao je za portal arandjelovacinfo.rs Marko Mitrović.

Izvor: arandjelovacinfo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: