Objavljeno: 10.12.2013 u 10:15 | Crna Hronika, Vijesti | Komentara:

FATALNI ŠOPING: Djevojka htjela u još jedan butik, on se bacio sa 7. sprata!

Jedan mladić se ubio skočivši sa balkona u jednom tržnom centru u Kini jer je njegova djevojka insistirala da, poslije 5 sati šopinga, ipak posjete još jedan butik.

fatalni-soping-ubio-se

KINA – Jedan mladić se ubio skočivši sa balkona u jednom tržnom centru u Kini jer je njegova djevojka insistirala da, posijle 5 sati šopinga, ipak posjete još jedan butik.

Naime, poslije 5 sati koliko su proveli u kupovini čovjek je insistirao da krenu kući. Rekao je djevojci da već imaju i previše torbi ali je ona insistirala da uđu u još jednu radnju sa cipelama. Očevici kažu da je potom ona počela da viče na njega kako pokušava da joj upropasti Božić.

Niko nije ni slutio ono što se tada togodilo. Čovjek se popeo na balkon na sedmom spratu šoping centra a potom skočio i na mjestu ostao mrtav.

Izvor: Kurir

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: