Objavljeno: 05.04.2017 u 11:51 | Svijet, Vijesti | Komentara:

EPSKI OBRAČUN TINEJDŽERKE I MORSKOG PSA Neman ju je zgrabila za nogu, ali onda je 17-godišnjakinja izvela nevjerojatan potez koji joj je spasio život!

Na pučini ispred plaže u gradu Destinu na Floridi odvijala se prava drama nakon što je morski pas napao 17-godišnjakinju koja je uživala u svom odmoru.

morski pas

Caitlyn Taylor iz Kentuckyja bezbrižno je plivala kada ju je za nogu zgrabio skoro dva metra veliki morski pas. Međutim, tinejdžerka je ostala prisebna i morskog psa je otjerala – šakom! Udarila ga je posred glave i morski pas je pobjegao.

Taylor je nakon toga hitno prevezena u bolnicu gdje su je doktori relativno brzo ‘zakrpali’. Zaradila je čak 80 šavova, ali imala je sreće što je životinja ‘promašila’ arteriju.

- Nije bila duboko, mogla je stajati na pijesku. Rekla mi je da je okrenula glavu i vidjela morskog psa kako ga val baca ravno na nju. Pokušala je otplivati do obale, ali bilo je prekasno… – pričala je njezina majka za WHAS-11 News.

- Rekla mi je da je osjetila da ju je neman zgrabila za nogu i povukla prema dnu. Srećom, ona se uspjela okrenuti i udariti psa u glavu. Nakon toga, ribetina je pobjegla…

Svjedok kaže da je Taylor imala veliku sreću što je ostala živa.

- Strašno je krvarila i zapravo je nevjerojatno da nema teže ozljede.

Još se ne zna koja vrsta morskog psa je napala tinejdžerku, ali nagađa se da se radi o morskom psu biku…

Izvor: jutarnji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: