Objavljeno: 28.12.2016 u 13:18 | Regija, Vijesti | Komentara:

DOŽIVIO MOŽDANI UDAR: Legendarni srpski pjevač se bori za život!

Srpski pjevač Miodrag Miki Jevremović (75) doživeo je moždani udar i hitno je hospitalizovan u poslusvjesnom stanju.

miki-jevremovic_2

Pjevač se nalazi u Kliničkom centru Srbije, a njegovo zdravstveno stanje je (poslije šloga) i dalje kritično.

Njegovi najbliži su bili u tom trenutku s Mikijem, pa su ga hitno odvezli na Urgentni, odakle je prebačen na Klinički centar. Tamo se nalazi na infektivnoj njezi i stanje mu je kritično – rekao je izvor iz bolnice za Srpski telegraf.

Miki je svakako legenda srpke i jugoslovenske muzike, a njegova pjesma “Pijem” je jedna od najpopularnijih svih vremena. Međutim, on je posljednjih godina imao i dosta problema. Imao je buran razvod sa suprugom Sonjom, koja je prije četiri godine u javnost iznijela optužbe da ju je Jevremović tukao. On je u to vrijeme bio u rijalitiju “Parovi”. Po izlasku iz rijalitija, Jevremović je rekao da ne zna zašto je to ona pričala sedam godina poslije razvoda.

- To kao da uopšte nije ona žena u koju sam se zaljubio, kojom sam se oženio i koju sam ludo volio – rekao je Jevremović.

U to vrijeme, on je, poslije gotovo pet decenija uspješne karijere, ostao bez svega što je sticao i postao je podstanar. Iselio se iz stana koji je godinama dijelio sa bivšom suprugom, a oko koga su nakon razvoda vodili sudski spor.

Na kraju, sud je stan prodao daleko ispod tržišne cijene, Sonja je Mikiju isplatila polovinu sudski procjenjene vrijednosti stana, a on je izašao bez ičega, ali sa olakšanjem zbog okončanja agonije.

Sa kćerkom Jelenom i njenim suprugom tada se preselio u stan svog brata i govorio je da je spreman da započne novi život.

Njegova kćerka Jelena Jevremović je uprkos muzičkom talentu i popularnosti riješila da napusti muzičku scenu, a danas je posvećena porodici, ima dvoje djece i bavi se manikirom.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: