Objavljeno: 09.10.2016 u 8:45 | Svijet, Vijesti | Komentara:

DOKTORI ŠOKIRANI: Trudnu djevočicu (12) u bolnicu doveo muž (40) na redovnu kontrolu!

Ljekari u bolnici na istoku Kine šokirali su se kada su, iako je njen muž tvrdio suprotno, ustanovili da trudna djevojčica ima ne više od 12 godina. Oni su pozvali policiju i muškarac je uhapšen. U pratnji ovog bračnog para bila je i starija žena, za koju se pretpostavlja da je majka mladoženje, piše kurir.rs.

djevojcica

Oni su došli na “rutinsku kontrolu trudnoće“ i tvrde da je djevojčica u trećem mjesecu. Muž i njegova majka pokušali su da ubijede osoblje bolnice da djevojčica ima 20 godina.

Ljekari su pokušali i da razgovaraju sa trudnicom, međutim, djevojčica ne zna ni riječ mandarinskog jezika. Policija je ustanovila da ona nema nikakva dokumenta i da vjerovatno potiče iz neke druge azijske zemlje.

Inače, u pojedinim dijelovima Kine mladoženjama dovode djevojčice iz Vijetnama kojima se oni žene. Istina, obično su i mladoženje mnogo mlađe.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: