Objavljeno: 29.09.2016 u 10:35 | Vijesti | Komentara:

DETALJI ZLOČINA U TUZLI Otkriven razlog: Otac ubio dvoje djece, jer mu se supruga udala za…

Jedno od dvoje ubijene djece sinoć u tuzlanskom naselju Lipnica podleglo je na mjestu zločina, a drugo na putu prema tuzlanskoj bolnici. Usmrtio je dvanaestogodišnju kćerku M.D. (12), a potom i u sedmoipogodišnjeg sina A.D (7,5). Nakon ubistva, otac rođen 1974. godine, pucao je sebi iz pištolja u glavu i u teškom stanju je prevezen u UKC Tuzla. Ubistvo je počinjeno oko 19 sati u automobilu Passat.

foto-lipnica-zlocin

Foto: Klix.ba

Očevo zdravstveno stanje je kritično.

– Muškarac N.D. ima teške povrede u predjelu glave. Smješten je na Kliniku za anesteziologiju i reanimaciju i životno je ugrožen – rekla je za Ersija Aščerić – Mujedinović, glasnogovornica UKC Tuzla.

Kako nezvanično saznaje Fokus, radi se o Nesadu Djedoviću, kojem se u UKC-u bore za život, uposlenik je rudnika Dubrave, gdje je nedavno unaprijeđen.

Na mjestu stravičnog zločina nalaze se Hitna pomoć i službenici MUP-a Tuzlanskog kantona.

– Muškarac je pucao u dvoje djece, a zatim pokušao izvršiti samoubistvo. Prevezen je na UKC Tuzla u teškom stanju, potvrdio je Izudin Šarić, portparol MUP-a TK.

Kako su ispričale komšije nesretne porodice, majka djece nedavno je napustila porodični dom i odselila se u Njemačku.

Naime, prema nezvaničnim saznanjima, Nesadova supruga udala se za njegovog daidžu u Njemačkoj s kojim je, navodno, bila u vezi i ranije.

Nesad je prije izvršenog zločina, nazvao prijatelje i rekao im šta se sprema učiniti, ali, kako oni tvrde, nisu stigli spriječiti ga u njegovoj nakani.

Izvor: fokus.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: