Objavljeno: 30.11.2016 u 11:48 | Vijesti | Komentara:

Da ti srce pukne: Ronaldo se na emotivan način oprostio od poginulih igrača Chapecoensea!

- Šokiran sam tragedijom koja se desila Chapecoenseu. Želim da iskažem podršku porodicama i prijateljima žrtava. Veliki zagrljaj za klub i za brazilski fudbal – napisao je Cristiano Ronaldo na svojoj zvaničnoj Facebook stranici.

ronaldno-status

Portugalski fudbaler je samo jedan od velikih nogometaša svijeta koji se oglasio povodom tragične avionske nesreće koja se jutros desila u Kolumbiji i u kojoj je poginulo 76 osoba, od kojih su većina fudbaler i članovi brazilskog Chapecoensea.

Ova tragedija već je ranije uzdrmala Lea Messija, Neymara, našeg Edina Džeku i ostale zvijezde koji su također na emotivan mačin odali počast poginulim u Kolumbiji.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: