Objavljeno: 23.02.2016 u 23:36 | Vijesti | Komentara:

DA SE SRCE STEGNE: Troje djece ostalo bez roditelja u teškoj nesreći!

Supružnici Marija Agatonović (23) i Slaviša Vasić (30) iz Rakitova kod Jagodine (Srbija) smrtno su stradali, dok je njihovo troje djece teže i lakše povrijeđeno u saobraćajnoj nesreći kod Jagodine, koja se dogodila sinoć oko 19:10 sati.

nesreca-foto

Automobil, kojim je upravljao Slaviša, sletio je u krivini sa puta, lijevom stranom zakačio u most, prevrnuo se na krov i upao u korito Jošaničke rijeke.

Troje djece je izvučeno iz korita rijeke i ona su prevezena u bolnicu u Jagodinu, gdje su kod dvoje konstatovane lakše povrede, a teže povrijeđeno dijete je transportovano u Urgentni centar u Beogradu. Doktori kažu da je riječ o prelomu kuka, dok drugo dijete ima prelom ključne kosti, a treće ogrebotine po tijelu.

Ta porodica je tokom popodneva bila kod Marijinih roditelja u obližnjem Šuljkovcu. Slaviši je ovaj putni pravac bio dobro poznat, a istragom trebaju biti utvrđeni uzroci nesreće.

– Bili smo na licu mjesta kada se to dogodilo, auto je sletio sa puta. Prišli smo odmah, pomogli vatrogascima i policajcima da ih izvade. Jedno dijete je ispalo iz auta i ono nije bilo povrijeđeno, dok je ostalo dvoje djece vidno povrijeđeno.

Veliki broj mještana se okupio da pomogne i sve smo obavili za dvadesetak minuta.

Ovaj most je crna tačka na putu i stalno se događaju saobraćajne nesreće, kaže mještanin Dragocveta Đorđe Vasić. Jedna, koja se dogodila 1991. godine, bila je sa smrtnim ishodom.

Izvor: doznajemo.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: