Objavljeno: 09.02.2017 u 12:29 | Svijet, Vijesti | Komentara:

Cristiano Ronaldo ne prestaje s iznenađenjima: Ono što je sada uradio slavni fudbaler oduševilo je cijeli svijet

Često najbolji fudbaler svijeta Cristiano Ronaldo svojim ponašanjem iritira navijače, ali i protivničke igrače, ali ono što mu niko ne može osporiti jeste dobrota i karakter.

ronaldo-psi-donacija (1)

Mnogo puta dosad se prvi javljao kako bi pomogao u raznoraznim dobrotvornim akcijama, slao novac u Siriju i Palestinu, posjećivao bolesne u bolnicama…

Ipak sada je Ronaldo oduševio tako što je spasio sklonište za životinje u Portugalu. Kako su novinarima javili voditelji ovog skloništa, troškovi održavanja bili su jednostavno preveliki, a životinje, pretežno psi, bi ostali na ulici.

ronaldo-psi-donacija (2)

Ronaldo je odmah poslao svoj dres sa potpisom, koji će ići na aukciju.

- Želim mu zahvaliti od srca. To što je napravio spasit će nas i sve životinje koje imamo. To je skromna gesta, a nama znači sve – rekla je 34-godišnja Lilliana Santos, vlasnica šinteraja.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: