Objavljeno: 30.05.2015 u 10:19 | Svijet, Vijesti | Komentara:

BOLESNO: Majka joj otela dečka, a onda se dogodilo nešto ravno horor filmu

Devetnaestogodišnja Heder Ford, nije ni sanjala da, kada bude rodila dijete, pored nje neće biti nikoga. A onda je cijeli njen svijet počeo da se raspada…

otela-kcerki-momka

Ona ima majku Helen, koja joj je uvijek bila podrška, a sjajno se slagala i sa svojim dečkom Tomom, koji je i otac djeteta.

Bila je zgrožena kad je, samo dvije nedelje prije porođaja, saznala da su njena majka i Tom (24) u ljubavnoj vezi. A, ta veza je postala ozbiljna.

Nijedno od njih dvoje nije bilo tu kad se Heder porodila. A i danas, šest godina kasnije, bol je i dalje tu.

Kao da sve to nije bilo dovoljno, prošle nedelje, majka i bivši dečko, Tom, koji su sada vjereni, zadali su joj još jedan strašan udarac. Oni su dobili starateljstvo nad njenim šestogodišnjim sinom.

- Ta žena mi je otela mog čovjeka, a sada i dijete. Kao da hoće da mi ukrade život. To je bolesno, kao iz nekog horor filma. Već sam izgubila čovjeka kom sam vjerovala toliko da sam mu rodila dijete i jedinu osobu koja bi trebalo da brine o meni, a sada gubim i dijete. Ne znam kako ću nastaviti svoj život – priča sirota Heder.

Sve ovo teško je palo i Hederinom tati, Beriju, koji sad ima 56 godina, a u srećnom braku sa Helen je proveo 21 godinu.

Njemu je to posebno teško palo jer je Tom bio njegov kolega u fabrici hrane za kućne ljubimce i on ga je i upoznao sa svojom kćerkom.

Majka Helen je u početku bila protiv njihove veze, jer je mislila da je Tom propalica, ali nije mogla da spriječi romansu.

Tokom trudnoće, Tom je počeo da se udaljava i Heder je morala da se suoči s činjenicom da će biti samohrana majka i to po drugi put. Ona je već imala jedno dijete koje je rodila s 15 godina, zbog tinejdžerske nesmotrenosti.

Mjesec dana pred porođaj majka, Helen, napustila je njenog oca, a dvije nedelje kasnije Heder je saznala cijelu istinu.

Otišla je kod majke da se posavjetuje oko trudnoće, kad je u jednom trenutku ušao Tom.

Htjela sam da se onesvjestim i ispovraćam u isto vrijeme kad su mi saopštili da su zaljubljeni jedno u drugo i da sada žive zajedno – priča Heder.

To je bilo previše za nju, ali ni tu nije kraj. Nekoliko godina kasnije, kada je Heder već bila u drugoj vezi i rodila još jedno dijete, njena majka i Tom tražili su puno starateljstvo nad njenim i Tomovim sinom.

Poslije prljave sudske bitke, Tom i Helen su dobili starateljstvo, a Heder može da ga viđa svakog drugog vikenda i polovinu praznika.

Osjećam se iznevjereno jer znam da moj sin pripada meni, ali ja nisam advokat i nisam imala advokata. Zato sam izgubila sudski spor –žali se jadna Heder.

Izvor: nadlanu.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: