Objavljeno: 15.04.2014 u 20:44 | BiH | Komentara:

NESAVJESNA VOŽNJA: Na relaciji Blažuj – Ilidža vozio 240 km/h, suvozač “padao” od smijeha

Na email adresu kolega sa portala Source.ba poslan je video snimak koji pokazuje kako nesavjesni vozač na relaciji Ilidža – Blažuj vozi preko 240 km/h, a što je još gore ta brzina zabavlja njegovog suvozača.

ilidza-blazuj-240-kmhFoto: Video screenshot

Dokle više ovakvih divljanja? Shvatam da se ta cesta smatra ‘brzom cestom’, ali ne i autoputem. Pa kakva to osoba vozi i koja je to budala? Dosta nam je ovakvih ljudi”, napisao je izrevoltirani posjetitelj Source.ba portala.

I mi na portalu Magazin.ba pitamo se do kada će se ovakve stvari dešavati na putevima širom BiH? Svjedoci smo brojnih nesreća u zadnje vrijeme zbog nesavjesnih vozača.

Apelujemo na policijske organe da povedu više računa i pooštre mjere kontrola na ulicama kako bi se smanjile posljedice ovakvih vožnji, a svi koji krše zakon i da odgovaraju.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: