Objavljeno: 21.05.2014 u 8:52 | BiH | Komentara:

Hrabri policajac iz Bihaća dobio priznanje i nagradu: Opet bih učinio isto (VIDEO)

susnjar_policajac_bihac_screenshot

Sinana Šušnjara, hrabrog policajca iz Bihaća, danas je primio Hamdija Lipovača, premijer Unsko-sanskog kantona (USK). Na prijemu za hrabrog policajca prisutni su bili i policijski komesar Mujo Koričić i načelnik sektora uniformirane policije MUP-a USK Edin Piralić.

Podsjećamo, ovaj pripadnik MUP-a USK je prije nekoliko dana spasio mladića od utapanja u nabujaloj rijeci Uni.

Hamdija Lipovača je čestitao Šušnjaru na hrabrosti i saopćio mu da će ga nagraditi za iskazanu hrabrost.

“Kao premijer simbolično ću ga nagraditi s 1000 KM, a zajednički, zajedno s komesarom i načelnikom, dogovorili smo da ga uz Dan policije odlikujemo Zlatnom policijskom značkom”, kazao je Lipovača.

Premijer se zahvalio i bihaćkim kajakašima i rafterima koji su u vrijeme poplava hitro reagirali i uputili se u Doboj i Maglaj gdje su pomagali stanovništvu u poplavljenim područjima, stoji u saopćenju Vlade USK.

Izvor: radiosarajevo.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: