Objavljeno: 17.06.2014 u 17:40 | BiH | Komentara:

Coca-Cola u Zmajevom gnijezdu: Postanite i vi Coca-Cola golgeter dana!

gogleter-dana-coca-colaZmajevo gnijezdo, najveća navijačka zona u Sarajevu, već je danima primarno okupljalište navijača reprezentacije BiH. Coca-Colin kutak jedan je od onih koji privlače posjetioce iz dana u dan, nude potpuni ugođaj, osvježenje i pregršt igara.

Golgeter dana, Coca-Cola prognozer i turnir u stonom fudbalu su aktivnosti u kojima posjetioci Zmajevog gnijezda mogu uživati tokom čitavog perioda trajanja FIFA Svjetskog prvenstva u Brazilu. Bilo da vas krasi sreća ili pak fudbalska vještina, Coca-Cola je obezbijedila i prigodne poklone s ciljem očuvanja uspomene na Brazil i 2014. godinu, kada su se naši Zmajevi po prvi put pridružili svjetskoj fudbalskoj eliti.

Golgeter dana, najuspješniji strijelac na Coca-Cola gol za 16. juni je Kerim Šahman. Pridruži se i ti BH strijelcima u Zmajevom gnijezdu!

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: