Objavljeno: 20.06.2016 u 22:48 | Regija, Vijesti | Komentara:

BEOGRAD POGODIO TORNADO I JOŠ SNAŽNIJE NEVRIJEME: Padao grad veličine teniske loptice!

Poslije kraćeg zatišija od nekih 15 minuta, Beograd se ponovo našao pod udarom jakih padavina,a zabilježen je čak i tornado na obodu grada.

bg-tornado-f

Grad veličine loptice ponovo pada povremeno jačim, a zatim i slabijim intenzitetom. Takođe grad je praćen jakim pljuskom i grmljavinom po obodnim dijelovima grada,a pijavica se pojavila nedaleko od Beogradu, na putu prema Pančevu.

Građani koji su primijetili pijavicu su se uspaničili, a tamo je snimljen i grad veličine loptice.

Čitaoci javljaju da problerma sa vodom ima u svim dijelovima, a ledene kugle veličine teniske loptice već su napravile određene štetu na parkiranim vozilima.

bg-led

- Situacija nimalo nije naivna, ovako nešto po prvi put vidim i ovakve loptice od grada na haubama su napravile poprilična udubljenja, kaže jedan od slučajnih prolaznika.

Podsjetimo, jako nevrijeme praćeno pljuskom i gradom zahvatilo je Beograd nešto poslije 16.30 časova. Nevrijeme je počelo prvo jakim pljuskom, a zatim se i pojavio grad, koji je padao punih 15 minuta bez prestanka, čas jačim čas, slabijim intenzitetom.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: