Objavljeno: 30.03.2016 u 9:30 | Featured, Video | Komentara:

ZLOSTAVLJAN MEDVED ŽIVEO JE U KAVEZU 30 GODINA: Pogledajte reakciju kada je napokon pušten!

Fifi je zaista imala užasan život za jednog medvjeda, ali kada čujete kroz šta je sve prošla razumjećete da čak i da nije medvjed njen život je bio strašan.

To je zato što je posljednjih 20 godina zatvorena u istom zahrđalom kavezu, a 10 godina prije toga bila je cirkuski medvjed.

Nikada joj nije bio dozvoljen zimski san, a do vremena kada je bila spašena razvila je nekoliko vrsta artritisa. Bila je u toliko lošem stanju kada su je spasili (PETA i Utočište za divlje životinje) da ni oni nisu bili sigurni da će se ikada oporaviti. Pa, nakon 5 mjeseci brige, njoj je bolje nego ikada i napokon može da uživa u svom prvom zimskom snu.

Izvor: kurir.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: