Objavljeno: 30.03.2016 u 9:56 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

BOLESNO: Snimala seks sa ljubimcem, a potom se snimkom POHVALILA, JOŠ KAKO! (VIDEO)

Hana Mari Hejns (22) optužena je da je snimala svoj seks. Ne bi to bilo ništa čudno, nije ni prva ni posljednja, da njen partner u filmu nije bio – pas!

Foto: Cherokee County Sheriff's Office, flickr/HackBitz

Foto: Cherokee County Sheriff’s Office, flickr/HackBitz

Bolesni video je poslala drugaru, koji je, kao svaki pravi drugar, to dojavio policiji. Hejnsovu je policija optužila za sodomiju sa sirotim jazavičarem.

Prema izjavama policije u Južnoj Karolini, Hana Mari Hejns, iz gradića Česni, snimila je nekoliko filmova sa porodičnim ljubimcem. Uhvaćena je pošto je snimke poslala neimenovanom drugu koji je bio zgrožen.

Hejnsova je puštena uz kauciju od 5.000 dolara.

Vijest o hapšenju stiže u trenutku kada je žena sa Floride optužena da je snimala oralni seks sa dva psa! Miranda Džons je optužena po tri tačke zbog seksa sa životinjama.

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: