Objavljeno: 06.02.2017 u 13:32 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

ZATRUDNILA JE U 42. GODINI: Rodila je trojke, a onda je ljekar viknuo: ‘VIDIM JOŠ NOGU!’ (VIDEO)

Šanse da se prirodnim putem rode četvorke su 1 naspram 729.000, dok su šanse da četvorke budu identične 1 prema 13 miliona!

dobila-4-bebe

Malo prije 42. rođendana, 2013. godine, Kimberli Fugejt otišla je da se porodi u 28. sedmici trudnoće. Ako to nije dovoljno šokantna činjenica, treba da znate da Kimberli sve do 13. nedelje nije ni znala da je u drugom stanju, a trešnjica na šlagu tortice bila je informacija da ona i njen suprug Kreg čekaju trojke.

Roditelji 10-godišnje Kejtlin uspjeli su da začnu trojke prirodnim putem, a to je (naročito u tim godinama) prava rijetkost.

Međutim, nakon što su se rodile tri identične djevojčice, ljekar koji je porađao Kimberli viknuo je da vidi još nogu.

- Tri su izašle i ljekar je rekao “Još nogu”, samo sam rekla NE, bila sam u šoku – rekla je Kimberli za CNN.

Kimberli i Kreg su dobili četiri identične devojčice, Kenli, Kristen, Kejli i Kelsi.

- Ustati ujutru i vidjeti osmjehe na njihovim licima, slušati ih kako guguču jedna drugihto je nevjerovatna radost. Bebe su najveće iznenađenje u mom životu i ne bih mogla da ga zamislim bez njih – izjavila je ponosna mama godinu dana po rođenju četvorki.

Izvor: dnevno.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: