Objavljeno: 02.11.2017 u 12:53 | Lifestyle, Video, Zdravlje | Komentara:

ZABORAVITE NA ĆELAVOST: Kosa će vam rasti kao luda uz ova dva sastojka

Mnogi u proljeće i jesen primijete pojačano opadanje kose, iza kojega često stoji samo činjenica da je riječ samo o ispadanju dlake kojima je istekao ‘vijek trajanja’ i na istome mjestu počinje rasti nova vlas.

celavost-lijek

Mnogi muškarci i žene nakon pređenih 30 godina. I dok većina koristi jako skupe proizvode koje su puni kemikalija ovaj problem mogu riješiti i prirodni putevi. Sve što vam treba jeste: jedan žumanjak, pola banane, pola šalice piva, pola žlice meda.

Sve što trebate napraviti jest navedene sastojke staviti u blender i miksati par minuta. Dobivenu smjesu nanesite na područja koja su pogođena gubitkom kose i ostavite da djeluje par sati. Ovaj postupak radite jednom tjedno do postizanja rezultata.

Izvor: dnevno.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: