Objavljeno: 13.09.2016 u 10:34 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Uzalud lisice na rukama i nogama: Pogledajte kako je ovaj čovjek zbrisao iz policijske stanice!

Alonso Perez, 25-godišnjak iz Las Vegasa osumnjičen da je pomoću pištolja ubio Mohammeda Robinsona, i to samo zato što nije njegovoj prijateljici pridržao vrata dok je ulazila u McDonald’s, uspio je u petak pobjeći iz policijska postaje unatoč tome što je imao lisičine vezane oko ruku i nogu.

pobjegao-iz-policije

Tajnu njegovog bijega iz prostorije za ispitivanje objasnila je snimka s nadzorne kamere, i to nakon što su se detektivi punih četrdeset minuta češkali za glave, zbunjeni pitanjima gdje je i kako nestao.

Da im neko vrijeme ništa nije bilo jasno priznao je čak i prvi čovjek tamošnje policije Alexander Perez, koji se pohvalio u utorak da je njegov ‘prezimenjak’ u međuvremenu ipak ponovno uhićen.

Pogledajte kako se uspio izvući iz lisičina i probiti kroz krov, mi smo vam dužni dodati informacije da je unatoč još jednim na nogama išetao iz postaje i potom ukrao kamion pomoću kojeg je nastavio bijeg.

Izvor: dnevnik.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: