Objavljeno: 13.08.2016 u 10:29 | Film, Showtime, Slike, TV, Video | Komentara:

Svi ga pamte iz ‘Ko to tamo peva’, a niko ne zna da je on PRADJEDA jedne VRLO poznate face! (FOTO)

Spremite se za iznenađenje – pradjeda jednog od najpoznatijih učesnika rijalitija glumio je rame uz rame sa našim najvećim glumačkim legendama kao što Pavle Vuisić, Dragan Nikolić, Danilo Bata Stojković i drugi.

stanoje

Vjerovatno vam ime Stanojlo Stanoje Milinković ne znači mnogo, ali kad vam otkrijemo koju je ulogu imao u filmu “Ko to tamo peva”, sve će vam biti jasno, a i otkrićete da zaista na neki način i liče.

Naime, scena u kojoj smješni dekica barni putnicima iz legendarnog autobusa firme Krstić da pređu preko njegovog oranja jedna je od najupečatljivijih scena domaće kinematografije, a izreke: “Dalje nećeš moći” i “Bušiii”, i danas se rado citiraju.

gastoz

Ovaj čuveni dekica je pradeda nikog drugog do Nenada Marinkovića Gastoza, a razlog zašto nose drugačije prezime je taj što je Stanoje njegov rođak po majci.

Čuveni Stanoje rođen je davne 1909. godine, a preminuo je 2000. u 91. godini života. Živeo je u selu Grabovcu, kod Svilajnca, gde je radio kao limar.

Stanojlo se, osim u filmu “Ko to tamo peva”, pojavio još i u ostvarenjima kao što su “Najlepše doba”, “Kako sam sistematski uništen od idiota” i “Maratonci trče počasni krug”, gdje glumi bunardžiju.

Podsjetimo se legendarne scene iz “Ko to tamo peva”:

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: