Objavljeno: 29.01.2018 u 12:24 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Sudar predatora kakav do sada nije viđen: Od borbe pitona i krokodila ćete se naježiti (VIDEO)

Na Floridi je jedan golf teren ugostio neobičan meč između krokodila i pitona, i ne – meč nije bio baš prijateljski. Najbolje od svega, okršaj je zabilježen kamerom, piše Huffington post.

piton-aligator

- Divlji dan na desetoj rupi! Aligator i piton se mlate – napisao je Dr. Ričard Nadler na Facebooku.

- Pitonova glava je bila u ustima aligatora, a on je samo mirno sjedio, široko otvorenih očiju – ispričao je Nadler reporterima NBC-a.

Državne službe koje se bave divljim životinjima izvjestile su kako ne mogu procijeniti ko je u ovom sukobu izvukao deblji kraj, ali kazali su kako su navijali za “tim aligator”, čisto zato što piton nije lokalac s Floride i njihova prisutnost ugrožava ekosisteme.

Što se tiče Nadlera i njegovih golferskih prijatelja, oni su normalno nastavili da igraju– neobični okršaj im nije pokvario dan na terenu.

Pogledajte video:

Izvor: telegraf.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: