Objavljeno: 26.10.2016 u 18:05 | Crna Hronika, Regija, Video, Vijesti | Komentara:

STRAVIČAN ZLOČIN U KRALJEVU: Sjekirom ubila oca i brata, a majka se bori za život (VIDEO)

Nezapamćeni zločin dogodio se sinoć u Kraljevu kada je S. L. (51) sjekirom ubila oca i brata, a majku je teško povrijedila i ljekari se bore za njen život.

Foto: Ilustracija

Foto: Ilustracija

Kako saznajemo policija je uhapsila S. L. (51) koja je noćas oko 2 sata sjekirom u porodičnoj kući ubila oca P. A. (75) i brata S. A. (55), dok se ljekari bolnice u Kraljevu bore za život njene majke M. A. (73) koja ima teške povrede glave, prenosi rts.rs

Kako je saopštio MUP, od zadobijenih povreda njen otac je preminuo na licu mjesta, dok su majka i brat prebačeni u Opštu bolnicu u Kraljevu.

Brat je ubrzo podlegao povredama, dok se majka nalazi u kritičnom stanju.

- Ona je u jako kritičnom stanju, ima teške tjelesne povrede u predjelu glave i nalazi se na intenzivnoj njezi – izjavio je direktor Zdravstvenog centra Studenica Zoran Mrvić

Kako Beta nezvanično saznaje, osumnjičena S. L. živjela je u porodičnoj kući sa ocem, majkom i bratom.

RTS nezvanično saznaje da su razlog nezapamćene tragedije u selu kod Kraljeva porodične razmirice.

S. L. je određeno zadržavanje do 48 sati i biće privedena u Više javno tužilaštvo u Kraljevu. Na mjestu ubistva uviđaj je obavio zamjenik višeg javnog tužioca.

Izvor: rts.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: