Objavljeno: 26.10.2016 u 17:56 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Izgledalo je kao da je beba naduvala balon, a onda su ljekari majci otkrili UŽASNU ISTINU! (VIDEO)

Dok je obavljala uobičajeni ultrazvuk tokom trudnoće, Temi Gonzalez iz Majamija je saznala užasne vijesti. Ljekari su vidjeli bebu koja kao da ima naduvan balon iz svojih usta. Ipak, to nije bio balon već vrsta tumora zvana teratoma, piše srbijadanas.com

beba-ultrazvuk

Ovi tumori su rijetki i najčešće smrtonosni. Ljekari su na vrijeme rekli Temi da bi bilo najbolje da pobaci dijete, jer u suprotnom bi situacija mogla da bude fatalna za oboje. Temi se odlučila za treću opciju, koja je podrazumjevala operaciju koja nikada prije nije bila obavljana. Glavni ljekar u Džekson Memorijal bolnici u Majamiju, dr Ruben Kvintero, se složio sa njenom odlukom. Za vrijeme operacije Temi je bila budna. Kako kaže, osjećala se kao da je zarobljena u nekoj uskoj cjevčici, ali jedino su na taj način ljekari mogli da dođu do bebe i da obave operaciju.

Tumor je zaista bio ogroman za odstranjinavnje, pa su samo uspjeli da ga suzbiju, a kada je beba poslije nekoliko mjeseci rođena, tumor je znatno izgubio na veličini, i na kraju u potpunosti nestao.

Temi kaže da je njena djevojčica čudo od djeteta. Danas je veoma zdrava i jedini trag ovog događaja je ožiljak na njenoj usni, srećom u mogućnosti je da priča i jede, što je i najvažnije do svega.

Izvor: srbijadanas.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: