Objavljeno: 07.05.2014 u 18:41 | Sport, Video | Komentara:

Što im uradi: Falcao se igrao s obranom pa zabio “makazicama”

Falcao (36) je opet u akciji. Najbolji igrač svijeta u futsalu briljirao je u pobjedi svoje Sorocobe protiv Corinthiansa (7-1). Brazilac je sjajnu predstavu začinio ‘makazicama’.

Najbolji igrač futsala u svijetu, Falcao, ponovno “terorizira” protivnike u brazilskoj ligi. Sjajni 36-godišnji Brazilac u 7-1 pobjedi svoje Sorocobe protiv Corinthiansa pokazao je djelić svoje genijalnosti.

Falcao se poigravao s obranom Corinthiansa koja jednostavno nije imala rješenja za najboljeg igrača svijeta. Falcao je tehnicirao s loptom, izvodio trikove pa čak i usred napada fintirao kao da ide zavezati tenisicu.

Falcao je sjajnu predstavu začinio fenomenalnim golom “makazicama”. Golman Sorocobe bacio je loptu rukom prema protivničkom golu, Falcao se snašao i zabio na svoj način. Igrači Corinthiansa, kao i cijelu utakmicu, mogli su samo gledati.

I potajno zapljeskati velikom majstoru…

Izvor: www.24sata.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: