Objavljeno: 07.05.2014 u 18:54 | Featured, Video | Komentara:

Ova igra oca i sina je oduševila milione (VIDEO)

Nick Vujičić rođen je 1982. u Brisbaneu u Australiji, svijet je ugledao bez ruku i nogu, bez ikakva medicinskog objašnjenja pa i upozorenja roditeljima.

otac-sin-dirljivo-milione-odusevio

Nick Vujičić, najpoznatiji svjetski motivacijski govornik na svojem je Facebook profilu objavio snimku igre na trampolinu sa svojim godinu i pol dana starim sinom Kiyoshijem.

Nick Vujičić rođen je 1982. u Brisbaneu u Australiji, svijet je ugledao bez ruku i nogu, bez ikakva medicinskog objašnjenja pa i upozorenja roditeljima. Nije to bilo ono o čemu su sanjali medicinska sestra Duška i pastor Boris Vujičić, bračni par srpskog podrijetla, koji je nakon Nickova rođenja podigao dvoje i potpuno zdrave djece.

Tijekom djetinjstva, Nick se nije suočavao samo s krhkim samopouzdanjem, borio se i s vršnjačkim zlostavljanjem, depresijom i usamljenošću, neprestano se pitajući zašto je drukčiji od druge djece. Danas je ovaj 30-godišnjak postigao više nego što mnogi ljudi postignu čitavog svog života. Postao je jednim od najsnažnijih motivacijskih govornika na svijetu, a u rujnu prošle godine prvi je put posjetio i Hrvatsku.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: