Objavljeno: 17.10.2017 u 19:24 | Video, Zanimljivosti | Komentara:

Stavila je u oglas da daje svoju nevinost za novi iPhone 8. A onda su joj u hotelsku sobu ušla tri gola tipa… (VIDEO)

Jedna tinejdžerica koja je nudila svoju nevinost u zamjenu za novi iPhone 8, dobila je zastrašujuću lekciju koju vjerovatno nikada neće zaboraviti.

Naime, ova 17-godišnjakinja objavila je svoju ‘ponudu’ na jednom forumu gdje je rekla da će dati svoju nevinost za 2300 funti. Međutim njen post je otkrila blogerica i voditeljica jedne TV emisije, te je odlučila da djevojci napravi zamku.

Video u početku prikazuje 21-godišnju voditeljicu pod imenom ‘Nana’, kako se sastaje u kafiću sa djevojkom i objašnjava joj da poznaje jednog prijatelja koji će joj dati ‘brzi i lak’ novac, na šta djevojka odmah pristaje. Međutim, stvari su krenule u zastrašujućem smjeru za 17-godišnju Xiao Chen, kada su u njenu hotelsku sobu ušla tri muškarca koja su željela da se ‘zabave’…

Pogledajte kako je sve izgledalo:

Izvor: ludodobola.com

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: