Objavljeno: 10.08.2016 u 13:07 | Crna Hronika, Video | Komentara:

Srbijanski mediji tvrde: Slovenca u Drinu povukao som!

Andrej Beuc (34) iz Slovenije, nestao je poslije tragičnog skoka u Drinu a za njegovim tijelom se i dalje traga. Kamere su zabilježile skok Andreja Beuca iz više različitih uglova, a na snimcima se tačno vidi kako poslije skoka izranja iz rijeke tražeći pomoć, a potom nestaje u vodi, poslije čega mu se gubi svaki trag, piše beogradski Kurir.

Neki su i primjetili kako se pored njega vide još neki obrisi, pa je počelo da se nagađa da je u pitanju som, za kog je u ovom dijelu Drine poznato da zna da odvuče plivače na dno.

drina

Na snimcima se može vidjeti kako Andrej izranja tražeći pomoć, a u isto vrijeme na nekoliko metara od njega izranja tajanstveno biće. Da stvar bude još misterioznija, Andrej i ovo stvorenje, poslije toga, istovremeno uranjaju u Drinu, a poslije svega nekoliko sekundi dolaze ronioci koji nisu uspjeli da spasu nesretnog Slovenca.

( Moj.ba )

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: