Objavljeno: 02.06.2017 u 13:01 | Ostalo, Video | Komentara:

ŠOK I NEVJERICA: Tajila je 3 mjeseca, a onda je očuhu za rođendan otkrila što je napravila (VIDEO)

Svoju je priču na Facebooku podijelila djevojka koja je za svoj 18. rođendan učinila nešto zaista posebno.

covjek-plac2

Ispričala je kako je njena majka upoznala njenog očuha dok je ona imala tek godinu dana, a par se vjenčao godinu dana nakon upoznavanja.

A ona je odlučila u jednom trenutku da želi promijeniti prezime i uzeti očuhovo. Izradila je knjigu uspomena s fotografijama od dana kada je taj, danas 37-godišnji muškarac, ušao u njihov život. Cijeli svoj plan provela je u djelo tri mjeseca prije njegova 37. rođendana, a onda je u knjizi otkrila što je napravila.

Otišla je s novcima na sud kako bi sutkinju tražila dozvolu da promijeni svoje prezime i uzme očuhovo. To je i napravila, a sve je tajila do očeva rođendana jer, tvrdi, on je za mene uvijek bio moj otac, a ne očuh. U knjigu uspomena ubacila je i fotografiju sa sutkinjom i dokumentima s novim prezimenom, a njen očuh, listajući stranice na kojima su bili sažeti njihovi životi posljednjih 18 godina, u jednom je trenutku ugledao što je njegova pokćerka napravila.

Počeo je nekontrolirano plakati. – Bilo je čudno vidjeti tako snažnog muškarca, policajca, vojnika, kako plače – napisala je na Facebooku uz videosnimku i dodala kako ih je ovo još više zbližilo te kako je on njen najbolji prijatelj.

Izvor: vecernji.hr

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: