Objavljeno: 03.06.2017 u 11:35 | Slike, Video, Zanimljivosti | Komentara:

On ima 74, ona 77 godina: Zaljubili su se i riješili da se HIRURŠKI PODMLADE – pogledajte rezultate

Roberta i Abraham su u sedamdesetim godinama života. Upoznali su se prije nekoliko godina, i to preko internet aplikacije i zaljubili se.  Sada, kažu, doživljavaju drugi život, i poželjeli su da se u skladu sa njim podmlade.

podmladili-se (1)

- Kada sam video Robertu, pomislio sam da ljepšu ženu nikada nisam vidio. Znao sam da moram da je pozovem da izađemo – kaže Abraham (74).

I Roberta(77) za njega ima samo lijepe reči. Kako kažu, zaljubili su se jedno u drugo na prvi pogled, a prosidba je pala poslije samo nekoliko izlazaka, i to na Tahitiju.

podmladili-se (2)

Kako kažu, ljubav ih je podmladila i poželjeli su da se to vidi i na njihovom licu, pa su se odlučili na zajednički fejslifting.

Sada su gotovo bez bora, i kažu da je osjećaj neverovatan.

podmladili-se (3)

Ljekari koji su im radili lifting imaju riječi hvale za oboje, ali naročito za Abrahama, za koga kažu da sada izgleda svježije i od njih koji su nekoliko decenija mlađi.

podmladili-se (4)

Ljekari ističu i da je sve više ljudi u poznom dobu koji se odlučuju na ovakve korake i, kažu, rezultati su uglavnom impresivni. A ako su svi prošli kao ovaj zaljubljeni par, onda nema razloga da im ne vjerujemo.

Izvor: zena.blic.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: