Objavljeno: 11.08.2016 u 11:11 | Bizarno, Svijet, Video, Vijesti | Komentara:

SNIMAK O KOJEM BRUJI SVIJET: Razapeti Isus Krist usred mise otvorio oči (VIDEO)

Prizor je zabilježen u junu jednoj crkvi u meksičkom Saltillu. Naime, zahvaljujući portalu Adimensional, čiji se vlasnik bavi istraživanjem paranormalnih fenomena, svijet upravo obilazi snimka na kojoj možemo vidjeti razapetog Isusa Krista kako otvara oči.

krist-otvorio-oci2

Prizor je zabilježen u junu jednoj crkvi u meksičkom Saltillu, te je od objave na YouTubeu, od 3. avgusta do danas, skupio preko miliona pregleda.

Budući da je doista bizaran, u svakom je od gledatelja izazvao nekakvu reakciju. I dok je u nekima probudio nadu i spokoj, a u drugima jezu, u nekima je potaknuo i potrebu da upotrijebe dosta ružnih riječi.

Mnogi su se, naime, sa snimkom počeli sprdati uvjereni da je montirana, međutim uprkos opaskama, vlasnik spomenutog portala Ivan Escamilla ostao je uporan u uvjerenju da nema mjesta prevari.

Dapače, tvrdi da je video pregledalo više od dvadeset različitih stručnjaka – od onih za obradu slike pa sve do svećenika – te navodi da nitko od njih nije uočio nešto sporno.

Izvor: avaz.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: