Objavljeno: 11.08.2016 u 11:00 | Bizarno, Video, Zanimljivosti | Komentara:

MAKEDONSKI MEDIJI PUSTILI ČUDAN SNIMAK: Vanzemaljci krivi za nevrijeme u Skoplju (VIDEO)

Makedoniju je tokom vikenda zahvatilo stravično nevrijeme u kojem je život izgubilo najmanje 20 ljudi, a makedonski mediji imaju teoriju da je ‘neko gore’ kriv za nezapamćenu oluju.

ufo-makedonija

Teoretičari zavjere imaju običaj da nakon vremenskih nepogoda pokrenu teoriju da su nevrijeme izazvali vanzemaljci i da su nad gradovima viđeni neidentifikovani leteći objekti. Ipak, ovog puta je to uradila makedonska televizija Kanal 5, emitujući i video snimak u kojem se vidi čudan leteći predmet.

Video je, piše radio Sarajevo, nastao u subotu uveče oko 19.30 časova. Makedonci su mnogo puta dosad tvrdili da su vidjeli slične objekte i da oni dolaze kao najave velikih nepogoda i kataklizmi. Ufolozi iz Makedonije tvrde da je njihova zemlja vanzemaljcima zanimljiva zbog istorije i stare civilizacije.

Izvor: alo.rs

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora, a ne nužno i stavove internet portala Moj.ba! Zbog velikog broja komentara Moj.ba nije dužan obrisati sve komentare koji krše pravila. Kao čitalac također prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima.

Dodaj komentar na članak: